Business & Barsels barselsevent: TimeBlock-metoden

Der var fuldt hus til Business & Barsels barselsevent, da Anders Thue Pedersen bag TimeBlock fortalte, hvordan han har bygget en forretning op om at blive mere effektiv ved at arbejde koncentreret i hverdagen. Anders blev testet på det ypperste på at holde fokus blandt 30 pludrende babyer.


barselsevent

 

At være i flow

Til Business & Barsels barselsevent indledte Anders Thue Pedersen med, hvordan det hele handler om at finde sit indre flow. Man skal kunne fordybe sig. Læg telefonen væk og luk ned for de lokkende sociale platforme. Sørg for at fokusere på din arbejdsopgave i en specifik tidsramme. Anders fortalte også om vigtigeden i at dele med omgivelserne, at du ikke vil forstyrres. Det kan have sine udfordringer som iværksætter på barsel, men det handler om at finde sine åndehuller og lukke ned for støjen.

Kend din opgave og skab ro

Til barselseventet delte Anders også, hvor vigtigt det er at kende sin opgave, inden man går i gang og at forberede sig så meget som muligt. Det øger produktiviteten og er med til at holde dit fokus undervejs, så du ikke pludselig hopper af opgaven og over på Facebook. Anders fortalte også om vigtigheden i at skabe ro omkring dig, inden du går i gang, så du kan bevare dit flow og ikke bliver forstyrret.

Træn din hjerne

Anders fokuserede på vigtigheden i rutiner. Hvis du gør de samme ting, hver gang du skal i gang med en arbejdsopgave, træner du din hjerne til at gå i flow. Det kan være, du putter babyen, laver dig en dampende kop kaffe og slår benene op, inden du går i gang med at skrive din artikel, kontakter dine leverandører eller booker billet til næste barselsevent. Det er ikke så vigtigt, hvad dine rutiner er, men det er vigtigt at gøre det samme hver gang, så hjernen kan indstille sig på at komme i flow.

TimeBlock arbejder med metoder og værktøjer til at blive mere effektiv og koncentreret i hverdagen.

Læs resten om af Business & Barsels afholde events.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.