Business & Barsel: Sæt konkrete mål for 2019 med visionboardworkshop

Til Business & Barsels visionboard workshop blev der fokuseret, klippet, limet og produceret, og alle gik hjem med deres helt eget visionboard.

Visualiser dine drømme

Thea Strange, ejer af galleriet Out of my Mind i Ryesgade indledte visionboard workshoppen med en kort meditation, som skulle hjælpe os til at visualisere vores mål. Det var en virkelig god øvelse og for mig en helt anden tilgang til en konkret opgave, end hvordan jeg var vandt til at arbejde.

Klip og tænk

Thea vejledte os i den rette visionboardteknik. Reglen er, at der ikke er nogen regler. Men det bedste råd fra Thea var alligevel at vente med at lime udklip fast til til allersidst. Sørg for at klippe ting ud, du falder over, uden der behøver at føre en dybere tanke med det. Læg det på dit papir og vent med at sætte det op, før du har alle dine ideer klippet ud.

Rollemodeller og grøn smoothie

Det var sjovt at opleve, at selv uden en helt klar vision, dukkede der klare billeder op undervejs, som jeg havde lyst til at bevare. Min visionboard workshop mundede ud i et billede af stærke kvindelige rollemodeller, som jeg selv gerne vil være, en grøn smoothies, som jeg drikker hver morgen, små sætninger, der rørte mig og pandekager, fordi jeg elsker dem.

 

business og barsel - vision board workshopVil du også blive inspireret til et af Business & Barsels foredrag eller workshops? Kig forbi til et event med din baby og mød ligesindede iværksættere på barsel, mens ud udvikler dig fagligt.

Læs mere om galleriet her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.