Business og Barsel: Neuromarketing med Anita Lykke Klausen

Januars event med Anita Lykke Klausen var øjenåbnende, indsigtsgivende og enormt relevant. 12 mødre med babyer lyttede med spidsede ører, mens Anita gennemgik hjernens centre.


Anita Lykke Klausen

Dopamin er hjernens yndlingsdrug

Vi havde en fantastisk formiddag i selskab med den yderst begavede Anita Lykke Klausen, der er ekspert i neuromarketing og underviser på Erhvervsakademiet IBA i Kolding. Anita Lykke Klausen var inkluderende, jordnær og inspirerende.

Anita fortalte om, hvordan hjernen frigiver dopamin, når den lærer nye ting og ved hver eneste todo på din liste. Så fortsæt endelig med dine lange todolister, din hjerne er vild med dem. Hjernen husker også bedre oplevelser med dopamin.

Du skal udfordre hjernen

Anita fortalte, hvordan hjernen gerne vil udfordres for at udvikles. Fx scanner hjernen en metafor og genkender den straks. Hvis du vil udfordre hjernen og få den til at stoppe op, skal du omskrive din metafor, så hjernen snubler over ordnede.

Taxachaufører i London har ekstra høj hjernekapacitet, fordi de under deres uddannelse som taxachauffør skal kunne hele Londons infrastruktur i hovedet.

Oxytocin sælger

Alle relationer er bundet sammen med oxytocin. Det er det første hormon, der bliver frigivet, når en kvinde føder, for at hun skal føle en stærk tilknytning til barnet.
Oxytocin binder os sammen i fællesskaber. Når man får udvist tillid, får man lyst til at gengælde det. Som flokdyr vil man gerne passe på gruppen, så man beskytter hinanden. Når  du skal sælge, fungerer oxytocin som en krog i folk, så de føler sig inkluderet i flokken. Sørg derfor for at sætte nogle gode tanker i gang hos modtageren.
Anita Lykke Klausen

 

Endnu engang tak til Google Succes Online for cool lokaler og til de seje kvinder for at møde op med deres babyer.

Se flere af Business & Barsels kommende events.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.