Iværksætter på barsel: Skuespiller Sara Line Møller Olsen

Da skuespiller Sara Line Møller Olsen var på barsel med sin fem uger gamle baby, tog på arbejde på DR Byen for at optage en reklamefilm. Der blev arbejdet, ammet og afpasset behov. Jeg fulgte Sara hele dagen – og så efter baby, når der skulle arbejdes for alvor. Læs om Saras tilgang til at være iværksætter på barsel.


Ugens iværksætter på barsel

Usikker på omstændighederne ved jobbet

Sara var nervøs, inden hun sagde ja til jobbet hos DR. Hun fik det tilbudt, da baby var fem uger gammel. Sara var ikke sikker på, om hun var klar til at arbejde så kort efter fødslen. Hun var heller ikke sikker på, hun ville være væk fra sin baby i flere timer ad gangen, og hun var utilpas omkring efterfødselskroppen og det tøj, stylisterne ville forsøge at finde frem til hende.

Hun endte med at sige ja, og vi aftalte, at jeg tog med og så efter babyen på settet, så hun kunne være i nærheden af ham, samtidig med hun arbejdede.

Reklamefilm for Aftenshowet

Sara havde inden selve dagen gjort hendes kontaktperson opmærksom på, at hun var på barsel med en nyfødt, som fulgte med hende, og det var som udgangspunkt intet problem.

En lang dags arbejde blev til en reklamefilm for Aftenshowet. Det lykkedes med lidt hjælp fra en ven, en fleksibel kæreste og forstående omgivelser.

Det er naturligvis ikke en mulighed for alle at arbejde med en fem uger gammel baby, men denne historie skal være et indblik i og en inspiration til, hvordan man kan få det til at hænge sammen, hvis man spørger om hjælp og forbereder omgivelserne på omstændighederne.

Det er svært at bede et helt filmhold vente i 30 minutter på en amning, og det bliver nok aldrig hverdag, men det gik, og det var en succesoplevelse.
Læs mere om Sara på hendes LinkedInprofil.
Læs om en masse flere seje iværksættere på barsel.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.